vineri, 18 februarie 2011

ca de n'ar fi fost ...

... asa de greu, nu mi'as mai fi adus aminte de clipele de mult uitate, n'as fi intors capul in urma si privi in gol cum totul se repeta la nesfarsit. Privesc pierdut un rasarit, trucat ce'i drept si cred ca'i doar al meu, clipesc incet pentru un ultim vis ca poate, poate ceva va fi, dar totu'i gri nimic nu'i alb si fumegand in liniste dispare'ncetisor. Un ultim vis s'a spulberat in miazazi... s'astept sa'nceapa altul ca poate nu mi'oi mai amintii. Tacut si resemnat gandesc... la clipelel ce'mi amintesc ... de un inceput frumos si de neinteles. Caci totul vine si se duce precum un paraias iscat din nori. Sa caut, de'as putea macar sa'ncerc... sufletu'm nebun si singur... te vad, te ating, te simt si te iubesc ... incerc sa ma agat de umbra ta, te strig, disper si doare. Nu te cunosc, nu iţi vorbesc, doar te iubesc ... dar tu m-alungi şi fugi ... te joci şi iar te-ascunzi .. rămâi deci doar o umbră într-un frig pustiu ce n-o să-l pot străbate fără tine, fără mine, fără noi... Te-aş vrea pe tine ...într-un timp absurd... pentru o veşnicie crudă...te vreau pentru că ai deschis în mine atâtea umbre... atâtea ferestre şi uşi, că nu reuşesc să le mai închid .. O umbra,o ultima suflare a unui spirit muritor se lasa peste mine precum o chiciura tarzie. Nu vreau, nu cred, nu pot, nu stiu ... si simt ca totu'i rece pe'un suflet cald, nemuritor si blestemat sa'ncerce. Si'un ultim of si de la capat ... caci viata'i grea... da trece ... iar trupul .. efemer se'mpleticeste pe'acest pamant caldut si rece.

9 comentarii:

Anonim spunea...

asta e scris de tine?

Cristian Alda spunea...

....da, azi, dc? defapt tot blogul e scris de mine

Anonim spunea...

blogul stiu dar am crezut k ai copiat de undeva ce ai scris acu:p

Cristian Alda spunea...

nu, in mare parte e scris de mine poate o mica influenta la faza cu usile deschise dar auzita la cineva verbal si adaptata de mine in rest totul mi'a venit de la sine si a durat doar 10-15 min... Dupa care am ramas surprins de ce mi'a iesit... Daca ma crezi nici nu am citit si recitit decat dupa ce am dat ''publica''. Am simtit nevoia sa scriu asta imi tot soptea un 'pitic' din cap... Ceva de genu ... ''tu scrie ca iti dictez eu'' ... Sper sa placa la mai multi... In mare parte scriu cand simt ca trebuie sa ma descarc si consider ca nu am cu cine sa vb si sa inteleaga ceea ce vreau sa spun... Daia si asa putine ''posturi'', nu vreau sa fiu un blogger sau un mini redactor de orice articol... Sa scriu ceva, orice numa sa fie scris... O fac atunci cand trebuie si simt ca e nevoie, intradevar inspirat de mersul vietii mele si efectele sale... Dar treaba asta ma face sa imi placa sa scriu indiferent ca'i des, e rar...

Anonim spunea...

da e cam trist asa ceea ce ai scris aici....

Cristian Alda spunea...

nu vreau sa cred asta :) prefer simplu ... frumos

Anonim spunea...

mie asa mi se parut acu fiecare cu parerea lui.....

ana@.fotografnunti.org spunea...

Slut baieti!!!
este putin trist,dar trecem cu vederea.

Masaj erotic Bucuresti spunea...

Buna!!!
Am dat din intamplare peste articolul tau,destul de interesant,putin cam trist dar merge.....

Ti se vorbeste de o floare galbena ... care pluteste in aer ... ai capabilitatea de a reproduce acea floare in fatza ta ? (atentie nu inseamna sa ti-o imaginezi ... ci practic sa o vezi ca pe o iluzie ...)